Despre noi

DESPRE NOI

 S.C. Total Private Guard S.R.L. este un agent economic cu capital integral privat  romanesc, care a luat fiinta in anul 1994, avand ca obiect  de activitate  paza obiectivelor , bunurilor, valorilor si protectia persoanelor, insotire si transport valori, gardare si insotire transporturi feroviare, garda de corp(V.I.P., persoane publice si oficiale),  proiectarea, instalarea si exploatarea mijloacelor tehnice antiefractie si antiincendiu, monitorizari video, interventie auto rapida in caz de eveniment.

Total Private Guard, este o firma autorizata de INSPECTORATUL GENERAL AL POLITIEI ROMANE in conformitate cu prevederile legii 333/2003 sa presteze servicii de paza obiective, bunuri, valori si protectie persoane.

Compania noastră dispune de angajati cu competente in domeniul securitatii si pazei, echipamente tehnice si de paza  de ultima generatie, flota auto pentru interventie rapida.

 

Obiectivul principal al activitatii noastre, este de a implementa, in folosul clientilor nostri, solutii optime de securitate, adaptate la diferitele situatii specifice cat si la cele solicitate de catre beneficiari, oferind in acest scop servicii de consultanta gratuite. Solutiile propuse utilizeaza in primul rand personal calificat, sistemele tehnice, incorporand componente ce raspund atat celor mai inalte criterii de performanta, cat si dorintelor beneficiarilor.

Pregătirea profesională, teoretico-aplicativă, psihică şi fizică a agenţilor de pază, coroborată cu documentaţia tehnico-tactică elaborată în proceduri de acţiune adecvate la specificul obiectivului, certifică notorietatea şi calitatea serviciilor  pe care le prestatează societatea, în folosul intereselor beneficiarului.

Ţinuta agenţilor se constituie din echipament adaptat anotimpului, iarna/vara,  de interior / exterior, concretizat printr-o gamă diversificată de produse de imbracaminte.

Legătura operativă între agenţii de paza si celelalte componente ale dispozitivului  de paza, este realizata  rapid datorita modului eficient de comunicare permanenta cu dispeceratul de monitorizare, cu echipajele  de interventie prin mijloace performante cum sunt:  radiocomunicaţii – prin telefonie GSM/ CDMA, staţii radio emisie-recepţie;

Pe lângă  raportul avantajos calitate/ preţ,  garanţia  calităţii serviciilor oferite şi a grijii faţă de client, existenţa unei permanente  comunicări interne dispecer-agenţii de paza-echipajele de interventie,  Societatea asigură buna desfăşurare a activităţii  prin  controale zilnice efectuate de catre conducerea societatii şi prin sistemul de raportare din oră în oră catre  dispecerat a  seviciului de pază, se  menţine vigilenţa agenţilor în timpul serviciului.

Pentru situaţiile extreme, ce pot aduce atingere integrităţii şi siguranţei patrimoniului încredinţat, precum şi calităţii serviciilor prestate, activitatea agenţilor de paza este  suplimentată in caz de necesitate cu forţe speciale de intervenţie  încadrate cu personal specializat în acţiuni operative de excepţie, element care constituie o valoare adăugată serviciului nostru.

Prin calitatea serviciilor prestate TOTAL PRIVATE GUARD  doreste: un prestigiu binemeritat, încrederea şi aprecierea clienţilor. Prin activitatea desfasurata în obiective de maximă dificultate şi cu specific diferit: bănci, parcuri industriale, obiective de producţie, complexe comerciale şi instituţii publice, societatea s-a impus pe piata de profil.

BENEFICII

Beneficiile oferite la achiziţionarea serviciilor companiei noastre sunt:

 • Siguranţa dumneavoastră si a familiei dumneavoastră;
 • Siguranţa afacerii dumneavoastră, a angajatilor dumneavoastră si a clienţilor dumneavoastră;
 • Posibilitatea desfăşurarii activităţilor zilnice de lucru, a întălnirilor de afaceri, a petrecerii timpului cu familia şi a timpului liber într-un mediu
  sigur si protejat;
 • Preţuri flexibile si accesibile;
 • Colaborarea cu profesionisti în domeniul pazei obiectivelor, bunurilor, valorilor si protecţiei persoanelor;
 • Intervenţie rapidă si profesionistă in caz de necesitate;
 • Consultanţă de specialitate;
 • Calitate la cele mai înalte standarde in oferirea de servicii;
 • Etica, integritate, profesionalism şi excelenţa in servicii;
 • Contracte pe durata stabilita de beneficiar.