PROTECȚIE EVENIMENTE
Evenimente, expoziții, concerte

PROTECȚIE EVENIMENTE

De la evenimentele cu un public numeros până la discursurile în față unui auditoriu de mici dimensiuni, toate sunt supuse unor factori de risc în ceea ce privește securitatea. În mod special în climatul zilelor noastre, unde atât de multe persoane publice sunt potențiale ținte ale elementelor criminale. Mai mult decât oricând, aceste provocări unice trebuiesc combătute cu experiența și profesionalismul unei firme de pază și protecție.

Total Private Guard asigură agenți pentru paza evenimentului în toate localitățile județului Constanța.

Pregătirea este esențială. În ce privește coordonarea acțiunilor de pază și protecție pregătirea evenimentului este esențială, iar măsurile luate în avans pot determina succesul unui eveniment.  Luând în considerare zona evenimentului, amplasarea acestuia, traficul și condiția drumurilor de acces, condițiile meteo și chiar relieful, măsurile de pregătire vor avea efectul scontat.

SERVICII ÎN CAZ DE URGENȚĂ

Un alt aspect critic în planificarea evenimentului este deschiderea unor canale permanente de comunicație cu pompierii, poliția și ambulanța. Oricare din aceste instituții poate juca un rol important în cazuri de urgență. Personalul de securitate trebuie doar să știe să folosească canalele de comunicație, iar asta poate face diferența între un incident minor, dezamorsat și o situație care degenerează.

 MANAGEMENTUL MULȚIMILOR

Când vorbim despre grupuri, desigur este important să știm cu cine avem de a face. Nu putem avea informații despre fiecare individ în parte dar sunt aspecte la care trebuie să fim atenți. De exemplu controlul spectatorilor unui festival de muzica ridică provocări diferite față de petrecerea în stradă unor adolescenți sau melomanii care participa la un concert de operă. Identificarea și evaluarea corectă și din timp a tuturor problemelor potențiale va contribui la succesul managementului mulțimii.

 CONTROLUL ACCESULUI

Odată ajunși la față locului, personalul de securitate va instala serviciul de control al accesului. O strategie pentru controlul accesului este unul din cei mai importanți pași pe care un furnizor de securitate îl poate face. Care sunt acreditările adecvate pentru intrarea și ieșirea în zonele protejate din interiorul evenimentului? Din punctul de vedere al serviciului de securitate, pentru desfășurarea fără incidente a evenimentului o cerință esențială este controlul celor care intră și ies, și cum se face acesta.

 ECHIPAMENTUL DE SUPRAVEGHERE

Pe lângă personalul foarte bine antrenat, un alt aspect foarte important este existența echipamentului securitate potrivit. Camerele de supraveghere pot fi de un real ajutor atât în monitorizarea cazurilor de furt, cât și în investigarea ulterioară a incidentelor. Echipamentul se va dovedi cu atât mai folositor dacă este instalat și poziționat corect. Total Private Guard vă oferă și serviciul de instalare de echipamente de securitate.

 CUM VĂ PUTEM AJUTA

Total Private Guard este primul furnizor de servicii de pază și protecție din județ. Când vorbim despre protecția evenimentelor ne place să spunem că noi suntem autoritatea în domeniu. Personalul nostru este antrenat pentru fiecare eveniment în parte. Este parte a angajamentului nostru că vom ajunge la eveniment pregătiți pentru orice incident care poate apare.

Când planificați un eveniment ca petreceri pe yacht, sau alte petreceri VIP de cele mai multe ori scopul petrecerii nu este doar distracția. În majoritatea cazurilor se vor discuta afaceri. Acestea pot fi începuturile unor parteneriate sau pot propulsa cariere. Aceleași lucruri se întâmplă și în cazurile unor evenimente sociale ca nunți, ori petrecerea burlacilor. Aceste ocazii pot rămâne în memorie ca niște amintiri dragi sau ca eșecuri răsunătoare. Nu lăsați ca evenimentul dumneavoastră să devină un dezastru, pentru că ați eșuat în planificarea corectă a acestuia și nu ați angajat firma potrivită de pază și protecție. De fiecare data, lucrând cu Total Private Guard, veți face diferența.

Există o linie distinctă între o petrecere reușită și o situație care scapă de sub control, iar această linie poate fi foarte ușor depășită dacă sunteți prinși în eveniment. De aceea este foarte important să aveți alături un personal de securitate cu experiență care vă va ajuta să ghidați evenimentul spre un final prolific. În acest fel evenimentul dumneavoastră va rămâne unul memorabil în sensul pozitiv al cuvântului.

Cu ani de experiență și multe cunoștințe acumulate, personalul nostru de securitate este în stare să dezvolte și să pună în aplicare o strategie de securitate pentru evenimentul pe care îl desfășurați. Pregătirea și performanțele noastre nu pot fi depășite de nici o altă firmă de pază și protecție pentru că noi lucrăm cu experți autorizați în securitate care certifică toate planurile de pază și protecție puse în practică.

 SERVICII

La noi veți găsi cele mai cuprinzătoare servicii de pe piață. Acestea includ:

  • securitatea cluburilor;
  • transport VIP prioritar;
  • managementul mulțimilor;
  • controlul accesului;
  • controlul traficului;
  • însoțire;

Nu riscați! Relaxați-vă știind că ați sunat la Total Private Guard și ați lăsat evenimentul dumneavoastră în mâna profesioniștilor.