MONITORIZARE
Dispecerat

Serviciile noastre cuprind activități de pază și protecție, siguranță urbană pentru prevenirea activitățiilor ilegale, gestiunea situațiilor de criză, proiecte de securizare a imobilelor rezidențiale sau comerciale.

Serviciul de monitorizare se adresează în principal depozitelor comerciale, complexelor rezidențiale, șantierelor de construcții și companiilor private, instituțiilor publice, industriilor mici și mari, băncilor. În timpul serviciului de monitorizare permanentă, personalul nostru de securitate, instruit și calificat conform standardelor europene, cu uniformă și armat corespunzător, este în contact permanent cu dispeceratul, monitorizand obiectivele supuse protecției noastre și asigurând siguranța clienților.
Personalul Total Private Guard de securitate beneficiază de o pregătire specială, mulțumită căreia este capabil să facă față mai bine situațiilor periculoase și să prevină orice risc.

Pentru activitatea de monitorizare si interventie auto, propunem un abonament lunar de 99 lei/obiectiv (+ TVA), abonament stabilit in functie de particularitatile obiectivului. La un abonament de 12 luni beneficiati de 2 luni GRATUIT, iar la un abonament de 24 luni beneficiati de 4 luni GRATUIT.
Pretul unui sistem antiefractie se stabileste la fata locului de catre echipa tehnica in functie de particularitatile obiectivului si complexitatea sistemului.Sistemul se poate achita in 2-4 rate lunare.In functie de cerintele clientului privind numarul componentelor oferta se poate modifica.
Oferta este valabila 30 zile de la data prezentarii.

Solicită mai multe informații sau o ofertă personalizată.