PAZĂ HOTEL

PAZA ȘI PROTECȚIA UNUI HOTEL

Când vine vorba despre oaspeții dumneavoastră, despre personalul și proprietățile pe care le puneți la dispoziție, securitatea este este de maximă importanță. Cei mai bine pregătiți consultanți ai noștri vă vor asigura protecția de care aveți nevoie afișând întotdeauna o conduită profesională și într-o manieră politicoasă așa cum este de așteptat în industria ospitalității.

 INDUSTRIA OSPITALITĂȚII

Fiecare tip de industrie are specificul propriu atunci când vorbim despre nevoi de securitate. Experții noștri în securitatea hotelurilor au experiența necesară pentru identifica trăsăturile caracteristice industriei ospitalității. Când ne veți contacta, vom trece în revistă nevoile specifice de securitate a afacerii dumneavoastră pentru a ne asigura că vom acoperi fiecare detaliu și fiecare coridor este verificat și monitorizat.

Securitatea hotelului implică o atenție sporita la detalii. Ușile de la intrare care sunt deschise în permanență pentru a putea primi oaspeții, pot fi folosite și de vizitatori nedoriți. În timp ce oaspeții vor fi tratați cu respect, personalul de pază și protecție va trebui să identifice persoanele suspecte prin studierea comportamentelor tuturor persoanelor care vă vizitează. O mare parte a agenților noștri de pază și protecție sunt foști militari sau ofițeri de poliție și sunt în măsură să evalueze oameni, comportamente, riscuri etc.

 CUM VĂ PUTEM AJUTA

Oaspeții se simt confortabil la vederea agenților de securitate, pentru că prezența acestora le transmite un sentiment de liniște și siguranță. Chiar dacă agenții de securitate ai hotelului nu sunt vizibili peste tot, ei sunt în apropriere și pot interveni imediat dacă apar incidente de securitate. Acest lucru este transmis și oaspeților dumneavoastră asigurându-le încredere și confort psihic.

Personalul de securitate protejează oaspeții de vizitatori nedoriți, altercații în camere, hoți (infractori) și chiar pot acorda primul ajutor în caz de nevoie. Folosindu-se de experiența și pregătirea dobândite pe parcursul carierei, în cazul apariției unor incidente, consultanții noștri vor fi în măsură ca în cel mai mic timp să acționeze pentru înlăturarea deficiențelor. În toate situațiile aceștia vor acționa în mod profesional și mai ales manierat, astfel încât confortul oaspeților dumneavoastră să nu fie afectat. Astfel agenții noștri vor deveni o prezență de neprețuit pentru hotelul dumneavoastră.

Pentru personalul dumneavoastră

Personalul hotelului dumneavoastră beneficiază de o atenție specială din punctul de vedere al serviciului de pază și protecție. Indiferent că e vorba de protejarea personalului în situații de criză sau de protejarea în fața comportamentelor nedorite, agenții noștri de securitate știu când intervenția lor este necesară și modul de rezolvare a situațiilor apărute. În situații ideale, în cazul serviciilor oferite pe termen lung, agenții de pază devin parte integrantă a personalului de deservire a hotelului, asigurând totodată serviciul de protecție necesar.

Pentru proprietatea dumneavoastră

Proprietățile (dependințele) hotelului trebuiesc de asemenea protejate. În plus față de riscul de deteriorare, hotelurile sunt vulnerabile la intruziunea persoanelor nedorite pentru că e foarte ușor ca acestea să ajungă în zone în care nu ar trebui să se afle. Zone care sunt permise numai personalului hotelului (bucătărie, camere de depozitare, etc) pot fi vizate de hoți. Agenții noștri vor fi prezenți permanent pentru a vă proteja proprietatea și tot ce se află pe ea.

 OFERTA NOASTRĂ

  • protecția cluburilor;
  • transport privat și securizat;
  • managementul fluxurilor de oameni;
  • verificarea/ limitarea accesului;
  • controlul traficului;
  • serviciul de însoțitor.

Solicită mai multe informații sau o ofertă personalizată