PAZĂ OBIECTIVE
Societăți comerciale și instituții

PAZĂ OBIECTIVE

Societățile comerciale se confruntă cu o creștere a factorilor de risc în ceea ce privește securitatea.

24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână

Total Private Guard vă furnizează soluții complete de securitate, pregătite să vă asigure liniștea de care aveți nevoie.

Siguranța reprezintă un element crucial pentru productivitatea unei firme. Exigența de a proteja propria activitate, propria imagine și credibilitatea obținută față de clienți, duce la necesitatea unor răspunsuri eficiente în asigurarea siguranței. Încredințându-ne nouă acest rol, vă puteți baza pe experiența și pe know how-ul unor profesioniști care, folosind suportul dat de sistemele tehnologice de avangardă, garantează siguranța completă a firmei și permit oamenilor de afaceri să se concentreze pe buna dezvoltare a propriilor activități.

La Total Private Guard vă asigurăm o mulțime de soluții de securitate personalizate pentru compania dumneavoastră, incluzând: montare, monitorizare și verificare alarme, controlul accesului, prevenirea pierderilor și a vandalismului. Scopul nostru este să vă protejăm afacerea 24 de ore din 24.

CUM VĂ PUTEM AJUTA

Noi am înțeles că cererea de servicii de securitate este în creștere și în zona comercială. În multe cazuri, singura opțiune este să găsiți o firmă furnizoare de servicii de securitate privată cu experiența și expertiza necesară pentru a vă proteja afacerea.

De la dezvoltarea unui sistem de control a accesului la prevenirea pierderilor, Total Private Guard vă poate furniza serviciile de care aveți nevoie. În timp ce putem acoperi cerințele generale de securitate ale oricărei societăți comerciale, putem totodată satisface și cerințe de securitate pe segmente de nișă cum ar fi securitate pentru birourile de întâmpinare la intrarea în clădiri, securitatea șantierelor, a cluburilor de noapte, a intrării principale în obiectiv etc.

Indiferent că afacerea dumneavoastră se află în zona de retail sau office, factorii de risc în ceea ce privește furtul și pierderea de bunuri este foarte mare. Echipa Total Private Guard vă poate ajuta oferindu-vă servicii și beneficii care alte firme de pază nu vi le oferă.

De exemplu compania noastră are o excelentă reputație. Avem o listă cu mulți clienți pe termen lung, care an după an continuă să își înnoiască contractele de securitate datorită serviciilor superioare oferite. Compania noastră este o companie respectată și în acest moment este în creștere prin deschiderea unor birouri la nivel național.

Agenții de securitate care furnizează aceste servicii sunt de asemenea excepționali. Nu doar că avem unii din cei mai calificați agenți de pe piață, dar reușim să îi păstrăm pentru perioade lungi de timp.

Compania investește în mod regulat în noi metode de pregătire și echipament modern, ridicând astfel standardele serviciilor pe care le oferim. Puteți fi siguri că veți primi servicii de securitate de la agenți care au pregătirea, echipamentul și îndemânarea necesare pentru a elimina orice amenințare și necesare pentru obținerea unor rezultate care vă vor depăși așteptările.

Solicită mai multe informații sau o ofertă personalizată