PAZĂ REȘEDINȚE PARTICULARE
Vile, apartamente, case de vacanță

Paza rezidențială cu prinde un complex de sisteme, măsuri și proceduri implementate de compania noastră astfel încât siguranța locuinței dumneavoastră să fie la cel mai înalt nivel. 

La Total Private Guard vă asigurăm o mulțime de soluții de securitate persoanlizate pentru locuința dumneavoastră, incluzând: montare, monitorizare și verificare alarme, controlul accesului, prevenirea sustragerilor și a vandalismului. Scopul nostru este să vă protejăm locuința 24 de ore pe zi.

Dezvoltăm și folosim tehnologiile cele mai avansate din domeniu. Mulțumită colaborărilor cu firme internaționale aducem pe piața românească soluții tehnologice de avangardă, integrându-le în sisteme de siguranță personalizate pentru nevoile fiecărui client în parte. 

Peste 70% din eficacitatea unui sistem de alarmă se datorează unui design și unei instalări corecte. Apartamentele mai puțin supuse riscului sunt cele pe etajele intermediare, fără terase sau balcoane. În cazul în care punctele de trecere sunt puține, se poate obține un nivel bun de siguranță cu sisteme echipate cu puțini senzori, acestea fiind, prin urmare, mai ieftine. Apartamentele cele mai supuse riscului sunt cele de la parter sau de la etajele superioare, cu terase și balcoane.

Cele mai răspândite sisteme de alarmă sunt sistemul perimetral și sistemul volumetric: primul protejează casa din exterior, al doilea din interior. Ideală ar fi integrarea ambelor tipuri, permițând ca, dacă un intrus reușește să depășească protecția perimetrală, să se declanșeze alarma volumetrică.

Sistem perimetral: este instalat de-a lungul pereților exteriori ai casei, creând astfel o centură de apărare reală. Se declanșează doar dacă ușile și ferestrele sunt deschise. Este ideal atunci când aveți nevoie de protecție în timpul nopții, dându-vă posibilitatea de a circula liber în interior fără a genera alarme false. Avantajele garantate de acest tip de sistem sunt două: posibilitatea de a fi activată din interiorul casei și, dacă se optează pentru o împărțire în zone în timpul instalării, aceea de a putea alege zona singulară care trebuie protejată.
Sistem volumetric: pentru a bloca intrusul care a reușit să pătrundă în casă este necesar un câmp eficient de monitorizare, prin instalarea de senzori volumetrici, capabili de a intercepta o prezență fizică prin detectarea unei schimbări de temperatură sau a unei mișcări. La trecerea unui individ, senzorul trimite un semnal care declanseaza sirena sau conexiunea cu dispeceratul nostru.

Serviciile noastre cuprind activități de pază și protecție, siguranță urbană pentru prevenirea activitățiilor ilegale, gestiunea situațiilor de criză, proiecte de securizare a imobilelor rezidențiale sau comerciale.

Serviciul de monitorizare se adresează în principal depozitelor comerciale, complexelor rezidențiale, șantierelor de construcții și companiilor private, instituțiilor publice, industriilor mici și mari, băncilor. În timpul serviciului de monitorizare permanentă, personalul nostru de securitate, instruit și calificat conform standardelor europene, cu uniformă și armat corespunzător, este în contact permanent cu dispeceratul, monitorizand obiectivele supuse protecției noastre și asigurând siguranța clienților.
Personalul Total Private Guard de securitate beneficiază de o pregătire specială, mulțumită căreia este capabil să facă față mai bine situațiilor periculoase și să prevină orice risc.

Total Private Guard poate răspunde în cel mai scurt timp la orice provocare, datorită unui sistem complex de actiune care este sustinut de o experienta bogata in domeniu. Punctele oferte ale organizatiei sunt:

 • angajati profesionisti: echipa de management – peste 20 ani de experienta in domeniu; echipa de interventie-fosti militari, sportivi; echipa de paza-atestati profesional in domeniu; echipa tehnica-specialisti in telecomunicatii, echipamente audio si video, sisteme antiefractie si antiincendiu;
 • echipamente de paza de ultima generatie: tomfe, spray iritant-lacrimogen, aparate cu electrosocuri, arme de foc, etc:
 • echipamente tehnice si de monitorizare de ultima generatie, din import;
 • mijloace auto de deplasare rapida, amplasate in diferite zone ale obiectivelor, astfel incat sa poata interveni eficient in orice moment, sau solicitare;
 • comunicare si colaborare exceptionala cu Inspectoratul General al Politiei Romane si Politia Locala;
 • comunicare si colaborare exceptionala cu beneficiarii si clientii acestora prin oferirea de consultanta in domeniu;
 • flexibilitate si excelenta in servicii, angajatii nostri fiind permanent la dispozitia beneficiarului;
 • management participativ practicat si increderea deplina acordata angajatilor;
 • calitate la cele mai inalte standarde pentru serviciile oferite, organizatia certificand un Sistem de Management al Calitatii din mai 2011;
 • preturi flexibile, in ajutorul beneficiarului si la nivelul pietei;
 • certificari, autorizari si competente pentru toate domeniile de activitate;
 • Solicită mai multe informații sau o ofertă personalizată