PAZĂ ȘANTIER

PAZA ȘI PROTECȚIA UNUI ȘANTIER

Paza și protecția locului în care construiți este vitală în orice proiect de succes, cu atât mai mult când este vorba de șantiere de mari dimensiuni. În toate cazurile, echipamentul specific (foarte scump în multe cazuri) nu poate fi transportat și depozitat în spații sigure și va rămâne în zona obiectivului. Astfel acesta este expus intemperiilor naturale, a ignoranței celor care îl folosesc, sau infractorilor. Indiferent de punctul de vedere ales, șantierele sunt vulnerabile. De aceea este important să investiți într-o companie de pază și protecție de renume și cu experiență în domeniu. Serviciul nostru de pază și protecție a șantierelor vă asigură o monitorizare permanentă a obiectivului pentru a se asigura că eventualele daune vor fi minimizate.

 CUM VĂ PUTEM AJUTA

Vom enumera cele mai importante motive pentru a investi în protecția unui șantier.

Protecția proprietății și a materialelor.

Construiți o mare clădire de birouri sau o singură casă pentru locuit? Indiferent de mărimea proiectului în desfășurare, serviciul nostru de protecție poate preveni pierderea, dispariția sau distrugerea materialelor sau a proprietății.

Protecția uneltelor și a echipamentelor

Pe orice șantier există nenumărate tipuri de scule și echipamente. Nu toate aceste scule și echipamente pot fi păstrate în spații închise zi de zi. Cu serviciile oferite de Total Private Guard nu trebuie să vă îngrijorați că echipamentele vor fi afectate în vre-un fel sau vor dispărea.

Serviciul de răspuns la urgențe

Urgențele într-un șantier pot apare ziua sau noaptea. Noi vă asigurăm o monitorizare permanentă a obiectivului pentru a ne asigura că nu apare nici un incident. Dacă totuși incidentul survine vom lua măsurile necesare pentru remedierea acestuia. Echipa noastră poate satisface cerințele dumneavoastră în ceea ce privește răspunsul la urgențe pe raza șantierului.

Prevenția infracțiunilor

Din păcate există mulți infractori care vor încerca să pătrundă în zona șantierului. Echipa noastră de protecție se va asigura că acest lucru nu se va întâmpla prin implementarea planului de paza protecție.

Limitarea daunelor provocate de condițiile meteo extreme

Nu putem controla vremea, dar vă putem ajuta să preveniți deteriorarea mașinilor, echipamentelor și a materialelor. Dacă se anunță condiții meteo nefavorabile, vom lua măsurile stabilite de comun acord în prealabil pentru a proteja mașinile, materialele și echipamentele existente pe șantier.

Prevenirea sau limitarea daunelor provocate de accidente

Accidente pot apare tot timpul pe un șantier. Echipa noastră vă va ajuta în prevenirea lor sau, dacă totuși apar în limitarea daunelor provocate. Acest lucru va limita răspunderea ce revine companiei dumneavoastră și totodată va proteja muncitorii de pe șantier.

Scopul nostru este o protecție superioară a șantierului

Există companii care, privind simplist lucrurile, consideră că unui șantier nu îi este necesară aceeași pază și protecție ca unei alte afaceri. Total fals. Fără un plan de pază și protecție pus în aplicare, există riscul ca întreaga dumneavoastră afacere să sufere pierderi semnificative. Un act de vandalism vă poate costa mai mult decât vă gândiți. Asigurați-vă că acest lucru nu se va întâmpla, prin contractarea unui serviciu de pază și protecție de calitate. Un alt avantaj al serviciului de pază și protecție a șantierului este că proiectul se va putea derula la timp și fără costuri adiționale. Când nu trebuie să vă faceți griji de daune, infractori, controlul accesului, acte de vandalism sau alte lucruri de acest gen, vă puteți concentra atenția numai asupra finalizării proiectului.

Total Private Guard oferă servicii autorizate de pază și protecție personalizate pentru a satisface cerințele șantierului dumneavoastră. Puteți avea încredere în compania noastră în ceea ce privește probleme de securitate și să fiți convins că de fiecare dată vom trata probleme de securitate cu profesionalism și competență.

 

OFERTA NOASTRĂ

Servicii de pază și protecție a șantierului. Dacă vă aflați în situația de a avea nevoie de cel mai cuprinzător contract de pază și protecție a unui șantier, contactați-ne.