PAZĂ SPITAL

PAZA ȘI PROTECȚIA UNUI SPITAL

Protecția doctorilor, asistentelor, pacienților și aparținătorilor este de o importanță deosebită în planul de pază și protecția al unui spital. În serviciile oferite de Total Private Guard aceasta este prioritatea numărul 1. Consultanții noștri pe probleme de securitate sunt foarte bine pregătiți și vor oferi protecția de care aveți nevoie păstrând în același timp și un comportament profesional și politețe față de pacienți și personal. Înțelegem cât de important este acest lucru în oferirea unui act medical de calitate.

 

STANDARDE DE PAZĂ ȘI PROTECȚIE

Factorii de risc identificați de Occupational Safety and Health Administration (Administrația pentru siguranța și sănătatea în muncă) sunt:

 • libera circulație a publicului în spațiile de îngrijire a sănătății;
 • așteptarea prelungită pentru a beneficia de servicii;
 • prezența unor pacienți și membri ai familiei aflați în condiții de stres;
 • niveluri scăzute de personal;
 • lucrul cu pacienții în condiții de izolare;
 • lipsa de pregătire pentru a face față agresiunii la locul de muncă;
 • calitatea serviciilor furnizate (Guidelines for Preventing Workplace Violence for Health Care & Social Service Workers, OSHA 3148-01R 2004 

Când veți contacta Total Private Guard, mai întâi ne vom documenta cu privire la nevoile specifice de pază și protecție ale spitalului pentru a ne asigura că vom acoperi fiecare detaliu, că vom supraveghea fiecare coridor, că vom verifica fiecare încăpere, că vom acoperi fiecare risc mai sus identificat. Specialiștii noștri în paza și protecția spitalelor au o vastă experiență în mai multe domenii și folosindu-se de acest lucru, vor dezvolta o strategie de apărare și un plan de pază și protecție a spitalului personalizat nevoilor instituției pe care o conduceți.

Agenților care asigură paza și protecția unui spital le sunt necesare câteva aptitudini specifice: acuitate vizuală, atenție distributiva, capacitatea de a identifica comportamente suspecte etc. Fiecare ușă de intrare a pacienților, fiecare intrare în saloanele și rezervele pentru pacienți, diferite încăperi destinate personalului toate acestea vor fi monitorizate pentru evitarea folosirii lor de către persoane neautorizate. Mulți din agenții noștri de securitate sunt foști militari sau ofițeri de poliție și în afară de experiența dobândită în multe misiuni, au deja aptitudini formate de citire a comportamentelor suspecte, de identificare a detaliilor care pot anunța un incident, de evaluare a situațiilor de risc. Și toate acestea pentru a oferi tuturor liniștea necesară pentru a se putea ocupa de lucrurile cu adevărat importante.

 

CUM VĂ PUTEM AJUTA

Personalul și pacienții se vor simți mult mai confortabil în prezența agenților de pază pentru că vor simți că sunt în siguranță, că cineva îi protejează. Chiar dacă agenții de pază nu se vor afla permanent în raza vizuală a fiecărei persoane din spital (pentru că ei vor patrula pe toată suprafață spitalului), aceștia se vor afla suficient de aproape pentru o intervenție rapidă în cazul în care apar incidente. Agenții noștri de pază și protecție din spital pot proteja pacienții și personalul spitalului de unele riscuri cum ar fi: controverse în zona de așteptare a pacienților, violențe verbale psihice și fizice, pătrunderi neautorizate în diferite zone, aparținători irascibili, infractori.

Datorită nivelului de pregătire, personalul de securitate vă ști cum să acționeze în orice situație care ar putea apare. Iar intervenția se va face într-o manieră fermă dar și politicoasă ceea ce face din ei o prezență deosebit de valoroasă atât pentru pacienți și personalul spitalului cât și pentru spital împreună cu proprietățile aferente.

Pentru personalul dumneavoastră

Personalul spitalului, doctori, asistente, alte persoane esențiale sunt o prioritate pentru serviciile noastre de securitate. Indiferent că vor asigura paza și protecția personalului în situații de urgență sau îi va proteja de comportamente nedorite, violențe și altele, agenții noștri de securitate știu când intervenția lor este necesară și știu cum sa aplaneze orice conflict. În situațiile ideale, în cazul contractelor pe termen lung, se creează o legătura strânsă între agenții de securitate și cei pe care îi protejează, echipa noastră integrându-se astfel în colectivul spitalului, acest lucru ușurând mult misiunea agenților noștri.

Pentru proprietatea dumneavoastră

Spitalul și zona în care este amplasat are nevoie de aceiași protecție ca și oamenii din interior. Pe lângă riscul de distrugere a proprietății, mai pot apare riscuri cum ar fi: indivizi care intră în zone neautorizate unde pot fi în pericol sau pot pune pe alții în pericol, aparținători predispuși la acte de vandalism, intruziuni în zonele destinate personalului cum ar fi zone de repaus sau depozite de medicamente. Cele din urmă fac parte din zonele vizate de infractori/ hoți. Agenții noștri de securitate vor proteja spitalul 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână.

Pentru pacienții dumneavoastră

Când pacienții vin în spital ei se așteaptă să primească cea mai bună îngrijire și să fie protejați în timpul tratamentului pe care îl primesc. Agenții de securitate se vor asigura ca în saloanele pacienților nu intră persoane neautorizate care ar putea influența procesul de însănătoșire al acestora. Agenții noștri de securitate vor acționa ferm dar și discret, asigurându-se că nu vor apărea incidente.

Măsurile de securitate trebuie să fie o prioritate pentru orice spital. Prin semnarea unui contract de pază și apărare cu Total Private Guard vă veți asigura că spitalul, personalul și pacienții se vor afla permanent în siguranță, iar riscul de apariție a unor incidente de securitate va fi minimizat.

Nu puteți instala un serviciu de paza și protecție fără experiență, întrucât oferta lor s-ar putea să nu satisfacă necesarul de protecție de care aveți nevoie. Agenții Total Private Guard au pregătirea necesară pentru a acționa în orice situație care poate apărea, asigurând liniștea celor care lucrează aici sau a celor care au nevoie de îngrijiri.

Vă vom prezenta mai jos câteva statistici care ar trebui să vă îngrijoreze:

 • din 460 medici participanți la un studiu privind violența în spitale, 85% au declarat că s-au confruntat cu agresiuni verbale;
 • 10,2 % cu agresiuni fizice, din care doar jumătate au depus plângeri la poliție;
 • numai 14,2 % declară ca nu au avut parte de asemenea incidente;
 • Majoritatea medicilor supuși violențelor la locul de muncă nu au depus un raport oficial al evenimentului pentru înregistrarea acestuia 

La nivel european violența în spitale este definită ca „orice comportament verbal, nonverbal sau fizic care pune în pericol, sau generează un pericol pentru sine, alții, sau asupra unor bunuri necesare înfăptuirii actului medical„. Dacă sunteți administratorul unui sau spital sau cel care se ocupă cu securitatea instituției și aveți nevoie de o companie care să protejeze instituția, personalul și pacienții, studiați mai întâi piața firmelor de pază și protecție care operează în zonă. Alegeți o firmă cu reputație, care vă oferă o protecție extinsă a instituției pe care o administrați. Alegeți Total Private Guard.

 OFERTA NOASTRĂ