PROTECȚIE PERSOANE
VIP sau familie

PROTECȚIE PERSOANE

Total Private Guard asigură servicii de securitate personală în toate localitățile județului Constanța.

De la servicii pentru manageri de nivel superior la celebrități și VIP-uri, cererea de agenți de securitate personală este în continuă creștere din cauza creșterii exponențiale în ultima decadă a numărului și a severității riscurilor la care aceștia sunt expuși. Coroborați aceste circumstanțe cu faptul că personalul din serviciile publice care asigură ordinea și liniștea este subdimensionat și prost plătit și rezultatul este avântul pe care îl cunoaște industria de furnizare a securității. Pe acest fond a explodat în ultimii ani, numărul firmelor care furnizează servicii de securitate privată.

Astfel, în Romania, la nivelul anului 2015, în piața locala de securitate privată activau peste 1300 de firme de servicii de pază și mai mult de 2100 de companii specializate în tehnologii de securitate. În industrie la nivelul anului 2015 lucrau 102.000 de angajați, cifra de afaceri totala generată fiind de peste 3 miliarde lei. Alături de politie, sectorul securității private contribuie în mod semnificativ la siguranța publica, anual agenții de paza predau autorităților peste 15.000 de răufăcători, multe alte infracțiuni fiind prevenite cu ajutorul sistemelor tehnice de securitate (http://www.fss.org.ro/pdf/160905-comunicat-FSS-OSPA.pdf).

Proliferarea firmelor de securitate privată s-a făcut însă mult prea rapid, cererea de agenți de securitate a fost foarte mare, așa că multe din aceste firme suferă din cauza lipsei personalului pregătit, calificat și cu expertiza adecvată și, în consecință, nu pot furniza servicii de calitate clienților lor. Simpla autorizare nu este suficientă pentru ca aceste firme să-și putea dovedi competitivitatea.

În zilele noastre este deci nevoie de un efort mai mare pentru a putea găsi o firmă cu reputație care să ofere gamă diversificată de servicii. Și chiar și pentru o protecție minimă, costurile ar putea fi destul de mari. Astfel că, a devenit imperativ pentru cei care sunt în căutare de servicii de securitate privată, să studieze atent piața de profil pentru a găsi raportul preț/ calitate optim pentru protecția de care au nevoie. Calitatea protecției pe care o primiți poate avea consecințe profunde pentru dumneavoastră sau pentru cei apropiați de dumneavoastră.

În multe cazuri, agenții de securitate neînarmați sunt suficienți pentru a-i oferi unui VIP spațiul personal necesar și libertate de mișcare. Sunt cazuri când sunt necesari agenți înarmați. Se constată și un avânt al cererii de supraveghere locuințe folosindu-se sisteme electronice conectate la dispeceratul firmelor de pază și protecție. Mai mult ca oricând familiile sunt ținta infractorilor, a celor care încearcă să facă pagube.

 

CUM VĂ PUTEM AJUTA

La Total Private Guard personalul expert în securitate privată are cunoștințele și experiența necesare pentru a vă furniza cel mai înalt nivel de securitate personală. Consultanții noștri sunt foști militari sau foști ofițeri de poliție. Ei au fost antrenați în aplicarea măsurilor active de protecție prin descurajarea și neutralizarea amenințărilor. De asemeni comunicăm permanent cu clienții pentru a ne asigura că toate amenințările sunt detectate și evitate, înainte ca acestea să escaladeze.

În spatele pregătirii pe care o au, agenții noștri înțeleg importanța soluționării conflictelor. Pentru ei, folosirea forței este ultima opțiune și se aplică numai după ce toate căile de evitare a conflictului au eșuat. Și dacă vor ajunge să folosească forța, o vor face într-un mod rapid și eficient, pentru a le asigura protecția clienților. Acest nivel de profesionalism și abilitatea de a ramâne calm în situații încordate fac diferența dintre angajații Total Private Guard și angajații altor companii de paza și protecție.

Alte servicii de securitate pe care le oferim:

  • Protecție prin supraveghere: aceasta permite clienților libertatea de nu fi urmăriți permanent de un agent de securitate dar și liniștea că o echipă de intervenție îl poate ajuta în orice moment;
  • Agent de pază șofer: mai mult decât șofer, vă oferim agenți antrenați și cu experiență în efectuarea unor transporturi în siguranță.

Total Private Guard este o comapnie de pază și protecție autorizată. O gamă largă de clienți, de la persoane din Top 300 Forbes, până la celebrități și manageri de nivel înalt toți au avut încredere și au lăsat Total Private Guard să se ocupe de protecția lor personală. Serviciile și expertiza pe care o furnizăm sunt mult superioare ofertei altor firme de pază și protecție. Personalul nostru beneficiază de cele mai bune programe de pregătire pentru misiunile pe care urmează să le îndeplinească. Acest lucru înseamnă că veți avea lângă dumneavoastră cea mai completă și productivă echipa de pază și protecție pe care o puteți găsi.

 

OFERTA NOASTRĂ

Serviciul de protecție permanentă. Dacă aveți nevoie de cel mai cuprinzător serviciu de securitate personală, contactați-ne.

  • agenți de pază;
  • transport securizat;
  • asistent personal pe probleme de securitate;
  • managementul securității private.