Protecție concerte

PROTECȚIE CONCERTE

În fiecare an pe litoral au loc concerte care nu sunt afectate de probleme de securitate. Doar atunci când apar probleme majore, toată media începe și analizează evenimentul. Dacă evenimentul a avut loc și în media nu au apărut știri cu incidente de securitate, asta nu înseamnă că totul a decurs conform planificării.

În majoritatea cazurilor, când are loc o activitatea cu public numeros, apar incidente de securitate. Motivul pentru care acestea nu sunt mediatizate este că aceste incidente au fost rezolvate cu profesionalism de personalul de pază și protecție încă din stadiul incipient, nelasându-le să escaladeze și să scape de sub control. Pentru realizarea acestui lucru este însă necesară experiența, expertiza și pregătirea unor profesioniști.

Pe plan mondial, evenimentele recente arată a creștere îngrijorătoare a incidentelor de securitate din timpul concertelor cu public numeros. Iată de ce, peste tot în lume, securitatea unui concert a devenit un motiv de îngrijorare atât pentru promoteri cât și pentru spectatori.

 CUM VĂ PUTEM AJUTA

La Total Private Guard înțelegem importanța menținerii unui mediu sigur și protejat pentru desfășurarea concertului sau evenimentului dumneavoastră. Experții noștri în securitate au ani de experiență și pregătire în cele mai eficiente tehnici de controlul (managementul) mulțimilor și securizarea zonelor.

Angajamentul nostru în furnizarea celui mai înalt nivel de securitate începe cu planificarea strategică și coordonare. Menținem o strânsă colaborare cu promoterii concertului pentru a putea acoperi toate aspectele evenimentului. De la controlul punctelor de acces, la controlul (managementul) mulțimii (fluxului de oameni), scopul nostru este ca evenimentul dumneavoastră să decurgă normal și fără incidente.

Câteodată, derularea unui eveniment “fără incidente” este pur și simplu imposibilă. Uneori pot apare situații (circumstanțe) neprevăzute. Sunt acele momente când simțiți că decizia de a alege Total Private Guard, a fost o decizie foarte bună. Personalul nostru de pază și protecție are pregătirea necesară pentru fiecare misiune pe care o primește. Experiența și cunoștințele lor îi ajută în aplanarea situațiilor potențial periculoase, înainte ca acestea să se dezvolte și să escaladeze.

Nu este vorba numai de spectatori scăpați de sub control sau de elemente criminale care încearcă să distrugă un eveniment. Adesea mulțimea poate fi influențată de condiții meteo extreme, aglomerație, deshidratare sau de prezența unor substanțe toxice. Echipele noastre au pregătirea necesară pentru a rezolva și aceste situații.

La noi veți găsi soluții și servicii complete de securizare a concertelor. Fiecare agent pe care îl trimitem la dumneavoastră este certificat în managementul fluxurilor de spectatori și împreună cu echipa din care face parte va impune desfășurarea tuturor activităților în limitele legii. Nu riscați cu firme fără reputație.

Contactează Total Private Guard și află cum poți duce securizarea concertului pe care îl organizezi la următorul nivel.

Solicită mai multe informații sau o ofertă personalizată