PROTECȚIE PERSONALĂ

Protecție personală

În funcție de profesia pe care o aveți sau de tipul de viață pe care pe care o duceți, în viața de zi cu zi pot apare situații periculoase, indiferent dacă acestea sunt întâmplătoare sau planificate de cineva. Incidente care afectează siguranța personală, direct și indirect, pot apare în fiecare zi. De la persoane oficiale, persoane cu funcții de conducere, VIP, celebrități sau alții, serviciul Total Private Guard de protecție individuală poate fi dislocat pentru a vă asigura protecția necesară pentru sănătatea și liniștea dumneavoastră.

Total Private Guard vă poate oferi acest serviciu în toate localitățile din județul Constanța, inclusiv în orșele Tulcea și București.

O mare parte din personalul nostru de protecție sunt foști ofițeri de poliție sau armată, care au fost special antrenați pentru a vă asigura protecția de care aveți nevoie. Experiența și pregătirea acestora le dă posibilitatea să rezolve orice situație care poate genera poricol pentru dumneavoastră.

 CUM VĂ PUTEM AJUTA

Agenții de protecție personală ai Total Private Guard, își dau tot interesul pentru a ține persoanele cu risc de pericol departe de dumneavoastră. Antrenați în toate procedurile de protecție pro-activă, agenții noștri pot recunoaște, evalua și neutraliza amenințările potențiale, înainte ca acestea să evolueze și să creeze probleme. Discreția, profesionalismul și anticiparea modului de rezolvare a conflictului fac diferența dintre agenții noștri de protecție personală și agenții altor firme.

Agenții noștri se concentrează pe prevenirea escaladării situațiilor periculoase. Iar dacă totuși, situația degenerează, la un nivel la care nu mai sunt alte soluții decât folosirea forței, agenții știu cum să reacționeze și să-și dozeze forța, atât cât este necesar.

 OFERTA NOASTRĂ

Câteva zone în care puteți de serviciile noastre de protecție personală:

  •  litigii sindicale;
  • reduceri de personal sau evacuări;
  • amenințări fizice;
  • călătorii naționale sau internaționale;
  • adunări ale acționarilor sau ale consiliilor de administrație;
  • dispute verbale sau anturaje periculoase.

Protecție personalizată pentru nevoile dumneavoastră

Echipa noastră vă oferă o mulțime de servicii de protecție și este conștientă nuanțele activităților din acest domeniu. Suntem specializați în minimizarea riscurilor și asistarea clienților în protejarea familiilor lor, a valorilor și a proprietăților.

Protecție personală

Agenții noștri de protecție asigură protecția în zona apropiată și avertizează clienții în cazul apariției oricăror amenințări. Avem expertiză în acest domeniu și avem pregătirea necesară pentru a vă asigura nivelul de protecție necesar în aceste situații. Și, nu în ultimul rând, marea majoritate a agenților noștri au o experiență de câțiva ani în misiuni asemănătoare.

Protecție prin supraveghere 

Dacă nu doriți un body-guard care sa va urmărească fiecare mișcare, vă oferim serviciul de protecție prin supraveghere. Aceasta tehnică “low-profile” este folosită pentru protecția clienților care vor să-și păstreze intimitatea dar în același timp vor să se și asigure că în caz de nevoie o echipa de protecție este la dispoziția lor.

Șofer – agent de pază

În plus față de protecția personală vă mai putem asigura un șofer care este și agent de paza. Prin aceasta ne asigurăm că fiecare client este transportat în siguranță acolo unde are nevoie sa ajungă.

Securitate, protecție și liniște sufletească

Fiecare din profesioniștii noștri în protecție este expert în planificare și logistică, în evaluarea amenințărilor, în răspunsul în caz de urgență și în managementul crizelor. Statistica a dovedit că majoritatea incidentelor de securitate la adresa persoanelor  apar când acestea sunt în deplasare. Echipa noastră poate asigura protecția clienților săi, indiferent dacă aceștia sunt acasă, în mașină sau la birou.

Câteva motive pentru a avea încredere în echipa de la Total Private Guard:

  • capacitatea de a evalua riscul și nevoile fiecărui client;
  • pregătirea adecvată și experiența în gestionarea amenințărilor violente, recunoașterea și evitarea unui atac, tehnici de protecție apropiată, tehnici de angajare în luptă cu mai mulți agresori, abilități de mânuire a armelor de foc și a altor arme;
  • servicii de planificare a situațiilor de criză în cazul persoanelor dispărute sau răpite;
  • servicii de răspuns rapid la dezastre naturale, conflicte de muncă sau diferite alte evenimente.

Pentru a-ți lăsa viața în mâna unei echipe de pază este nevoie de încredere și siguranță. De-a lungul anilor, Total Private Guard a lucrat cu mulți clienți și acum este gata să dezvolte o relație de încredere cu dumneavoastră. Serviciile de protecție pe care vi le oferim sunt personalizate pentru nevoile dumneavoastră pentru a vă asigura un mediu sigur în orice situație.

Servicii de protecție individuală pe care poți conta
Este foarte ușor să alegi primul serviciu de protecție personală care îți iese în cale, dar asta nu îți va asigura cel mai înalt nivel de protecție. La Total Private Guard ne asigurăm că fiecare membru al echipei noastre dispune pregătirea, cunoștințele, deprinderile și competențele necesare pentru a controla situațiile de risc asociate cu acest tip de protecție. Scopul nostru final este siguranța și liniștea dumneavoastră.

Indiferent daca dețineți o companie din top 500 Forbes, ești o celebritate în devenire sau altă perosoană cu profil asemănător, protecția noastră individuală este exact ceea ce căutați. Vă vom ajuta să identificați potențialele amenințări și să le neutralizăm înainte ca acestea să ajungă la dumneavoastră. Serviciile noastre extinse și cuprinzătoare vă vor proteja la orice oră.

Pentru elimina stresul provocat de diferite amenințări și pentru a vă putea trăi viață la maxim, atunci cea mai bună decizie poate fi să apelezi la compania noastră pentru mai multe informații referitoare la serviciile pe care le oferim. Ne vom rezerva timp pentru a personaliza strategia care să satisfacă nevoile și îngrijorările dumneavoastră asigurându-ne că veți obține liniștea sufletească dorită.

Firma noastră este autorizată, asigurată și oferă prețuri accesibile pentru protecția de care aveți nevoie. Nu vă lăsați protecția și liniștea dumneavoastră în mâna unor companii mediocre. Fiecare din profesioniștii noștri în securitate are experiența, pregătirea și abilitățile necesare pentru a vă proteja la fiecare pas, indiferent de cât de mare este amenințarea la securitatea dumneavoastră.

Solicită mai multe informații sau o ofertă personalizată