PROTECȚIE VIP

PROTECȚIE VIP

Deținem tot personalul și infrastructura necesară pentru pentru a vă serviciul de bodyguard care să acopere nevoile dumneavoastră. Dacă sunteți o celebritate, un artist, politician, bancher, VIP sau sunteți în căutarea unei protecții personale și vreți să angajați un bodyguard, Total Private Guard vă oferă expertiza în care puteți avea încredere.
Mai mult, suntem experți în consultanță pe probleme de securitate, fiind în măsura să va asigurăm personalul necesar pentru transport VIP, protecție privată pentru directori și chiar servicii de asistent personal pe probleme de securitate, lucru ce implică operațiuni discrete executate de profesioniști.

CUM VĂ PUTEM AJUTA

Cererea de agenți bodyguard pentru securitatea personală este în continuă creștere printre managerii de nivel superior, directori sau alți VIP. În timp ce prezența unui bodyguard poate fi un statut, aceștia pot fi o necesitate pentru a proteja persoanele foarte importante (VIP) de incidente neașteptate sau de comportamente amenințătoare. Este liniștitor să știi că în permanență există cineva foarte bine antrenat care se ocupă de siguranța dumneavoastră.

Sunt multe motive pentru care un director sau VIP ar alege sa folosească un bodyguard. Directorii pot răspunde de companii mari, foarte valoroase, ceea ce îi face țintele perfecte pentru jafuri, atacuri etc. Amenințările la adresa acestora pot continua cu șantaj sau mituire, amenințări care pot veni din partea publicului sau a unui angajat nemulțumit. Dacă vorbim despre VIP nu este necesar ca acesta să fie o persoană faimoasă, este suficient ca acesta să devină o persoană publică, un nume cunoscut în domeniul în care profesează. Datorită statutului atins sau influenței de care dispun, aceste VIP sunt predispuse la incidente ca jafuri sau chiar răpiri și răscumpărări. Nu este necesar ca aceste lucruri să se întâmplă întotdeauna, dar de fiecare dată este bine să vă puneți la adăpost prin folosirea unui bodyguard, în mod special când sunteți în public.

Cererea de personal bodyguard este în creștere datorită beneficiilor pe care aceștia le aduc, primul dintre aceste beneficii find, în mod evident, protecția fizică pe care aceștia o oferă. Un bodyguard trebuie să fie foarte bine antrenat în tehnici apărare și să fie capabil să facă față unor posibile atacuri. Pregătirea intensivă de care bodyguard-ul a beneficiat, îl va ajuta gestionarea corectă a situațiilor critice în care poate fi implicat în timpul unui incident. De asemenea îi sunt antrenate acuitatea vizuală și acustică, este antrenat să sesizeze modele comportamentale, sa citească limbajul corpului, să evalueze zonele de risc astfel încât acesta este în măsură sa prevadă situațiile cu potențial periculos, să evite apariția incidentelor. Totodată și pregătirea misiunii are un rol foarte important în reușita acesteia, bodyguardul având deja stabilite în memorie rutele de evacuare și zonele sigure. Ei pot să vă conducă automobilul sau vă pot urmări dintr-un alt vehicul pentru a se asigura ca ajungeți în siguranță la destinație. În plus, la nevoie, poate să ajungă în prealabil la destinație pentru a verifica traseul, zona, intrările și să vă aștepte pentru a vă escorta.

Badyguard-ul unui director sau VIP poate de asemenei efectua o verificare locuinței/mijlocului de transport, a rutei de transport pentru a depista eventualele vulnerabilități și va lua măsurile necesare pentru înlăturarea acestora. Bodyguard-ul vă poate sfătui ce să faceți pentru a fi în siguranță, și ce aveți de făcut în cazul unui eveniment periculos.

Și, nu în cele din urmă, simpla prezență a unui bodyguard este un mijloc de intimidare a unui potențial agresor. La vederea acestuia, de cele mai multe ori, oamenii nu mai încearcă să se atingă de persoana protejată.

Din aceste motive un bodyguard trebuie să fie mai mult decât un agent de pază, trebuie să fie o persoană de încredere, un confident, cu care să puteți discuta deschis și să îi puneți la dispoziție toate informațiile de care are nevoie. Ei semnează angajamente stricte de confidențialitate și nu vor permite niciodată scurgerea de informații și detalii. Bodyguardul va ști când este necesară implicarea poliției, iar ochiul lui format pentru detalii va fi în măsură să ofere informații esențiale pe care probabil persoana protejată nu le-a remarcat.

După cum vedeți, nu este nevoie să fii o celebritate pentru a te bucura de beneficiile unui agent de securitate. Poliția vă poate proteja în multe cazuri, dar în anumite zone nu poate patrula tot timpul. Sunt cazuri în care, în cartiere în care a avut loc o crima, mai multe familii au angajat bodyguarzi pentru a patrula asigurându-se astfel că astfel de evenimente nu mai au loc.

Unui bodyguard îi i-a timp să vă cunoască, să vă descopere nevoile, obiceiurile, să evalueze vulnerabilitățile din interiorul casei, din vecinătăți și de la serviciu. Dacă va gândiți să angajați un bodyguard, trebuie să știți că scopul lor este siguranța dumneavoastră. Nu lăsați siguranța dumneavoastră și a familiei dumneavoastră pe ultimul loc. Realitatea tristă este că lumea de azi nu mai este atât de sigura cum era odată. Angajarea unui bodyguard vă va oferi un plus de siguranță, acesta fiind ochii și urechile din jurul dumneavoastră care se asigură că trăiți în liniște și pace.

Solicită mai multe informații sau o ofertă personalizată