SISTEME DE ALARMĂ

Sisteme alarmă

Dezvoltăm și folosim tehnologiile cele mai avansate din domeniu. Mulțumită colaborărilor cu firme internaționale aducem pe piața românească soluții tehnologice de avangardă, integrându-le în sisteme de siguranță personalizate pentru nevoile fiecărui client în parte. 

Peste 70% din eficacitatea unui sistem de alarmă se datorează unui design și unei instalări corecte. Apartamentele mai puțin supuse riscului sunt cele pe etajele intermediare, fără terase sau balcoane. În cazul în care punctele de trecere sunt puține, se poate obține un nivel bun de siguranță cu sisteme echipate cu puțini senzori, acestea fiind, prin urmare, mai ieftine. Apartamentele cele mai supuse riscului sunt cele de la parter sau de la etajele superioare, cu terase și balcoane.

 

Cele mai răspândite sisteme de alarmă sunt sistemul perimetral și sistemul volumetric: primul protejează casa din exterior, al doilea din interior. Ideală ar fi integrarea ambelor tipuri, permițând ca, dacă un intrus reușește să depășească protecția perimetrală, să se declanșeze alarma volumetrică.

Sistem perimetral: este instalat de-a lungul pereților exteriori ai casei, creând astfel o centură de apărare reală. Se declanșează doar dacă ușile și ferestrele sunt deschise. Este ideal atunci când aveți nevoie de protecție în timpul nopții, dându-vă posibilitatea de a circula liber în interior fără a genera alarme false. Avantajele garantate de acest tip de sistem sunt două: posibilitatea de a fi activată din interiorul casei și, dacă se optează pentru o împărțire în zone în timpul instalării, aceea de a putea alege zona singulară care trebuie protejată.
Sistem volumetric: pentru a bloca intrusul care a reușit să pătrundă în casă este necesar un câmp eficient de monitorizare, prin instalarea de senzori volumetrici, capabili de a intercepta o prezență fizică prin detectarea unei schimbări de temperatură sau a unei mișcări. La trecerea unui individ, senzorul trimite un semnal care declanseaza sirena sau conexiunea cu Centrala noastră Operativă.

Solicită mai multe informații sau o ofertă personalizată